Gulerodssalat med persille og chili

Slut med kedelige og tørre gulerodssalater - her får du en skøn variant med persille, chili og creme fraiche, der gør den super cremet og ekstra lækker. Simpelt tilbehør med masser af smag.

Til 3 personer
  • 350 g gulerødder
  • 3 håndfulde persille
  • 1 1/2 chili
  • 150 g creme fraiche
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1/4 tsk spidskommen (kan undlades)
  • salt
  • peber

Skræl gulerødderne, og brug skrælleren til at lave lange, tynde strimler af gulerødderne. Du kan også rive dem, hvis du synes, det er nemmere.

Skyl persillen, og hak den groft. Skyl chilien, og fjern kerner og hvide hinder. Hak den fint. Bland gulerødder, persille og chili sammen med creme fraichen. Pil hvidløg, og pres det i salaten.

Krydr gulerodssalaten med spidskommen, salt og peber.

Indsendt af
d.
13.09.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.09.18.
Kategori: