Hurtig jordbærtærte med købt mazarinbund
Verdens hurtigste jordbærtærte med købt kagecreme og mazarinbund. Så bliver det altså ikke nemmere.
Ingredienser
til 4 personer- 1 mazarinkage (færdigkøbt)
- 40 g kagecremepulver (der er typisk 85 g i et brev)
- 2 1⁄2 dl sødmælk
- 150 g jordbær
Så hurtigt er det at lave jordbærtærten
Kom kagecremepulver og sødmælk i en skål. Pisk det med en håndmixer i 1 minut. Sæt cremen i køleskabet i 20 minutter så den kan sætte sig.
Skyl jordbærrene og lad dem dryppe godt af (f.eks. på et rent viskestykke eller køkkenrulle). Skær dem i halve eller kvarte.
Tag papiret af mazarinbunden og sæt den på det fad eller tallerken den skal serveres på.
Rør kagecremen godt igennem og smør den ud på mazarinbunden. Fordel jordbærrene på toppen.
Tip:
Du kan også lave cremen til jordbærtærten fra bunden og så blot bruge en købt mazarinbund. Det er stadig meget hurtigere end at bage hele kagen fra bunden.
Fakta om opskriften
Måltid: Kage
Oprindelse: Det danske køkken
Tidsforbrug:
Sværhedsgrad: Nem
Næringsindhold for jordbærkage med købt mazarinbund
pr. 100 gram | pr. stykke | hele kagen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 241 kcal | 430 kcal | 1721 kcal |
Kulhydrat | 27 g | 47 g | 190 g |
Protein | 3 g | 6 g | 24 g |
Fedt | 13 g | 24 g | 95 g |
Næringsindholdet pr. stykke tager udgangspunkt i at kagen skæres i 4 lige store stykker.