Lakridsis med kondenseret mælk

Vanvittigt nem opskrift på hjemmelavet lakridsis lavet med kondenseret mælk, og der skal kun bruges 4 ingredienser.

  • Hjemmelavet is med kondenseret mælk og lakrids.
  • Isen drysset med lakridspulver i bøtten.
Kun 5 minutter, og så er lakridsisen klar til at komme i fryseren. Det er næsten farligt, at det er SÅ nemt at lave lækker hjemmelavet is (endda uden ismaskine).
Til 1 liter
  • 1 ds kondenseret mælk à 400 g
  • 4 dl fløde
  • 1 dl sødmælk
  • 2 spsk lakridspulver (og evt. lidt ekstra til pynt - jeg brugte lakridspulver fra Johan Bülow)

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og pisk, til massen har konsistens som letpisket flødeskum.

Kom massen i en fryseegnet beholder, og drys evt. med lidt ekstra lakridspulver som pynt. Kom låg på, og sæt den i fryseren i ca. 5 timer, eller til lakridsisen er helt frossen.

Tip:
Jeg kan også varmt anbefale den her mega gode chokoladeis, der også laves med kondenseret mælk, så den super nem.

Næringsindhold for lakridsisen

pr. 100 gramhele portionen
Kalorier306 kcal2882 kcal
Kulhydrat26 g246 g
Protein5 g44 g
Fedt21 g197 g
Publiceret d.
04.08.18.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem