Minestronesuppe med bacon

Fantastisk simpel minestronesuppe med skønne tern af bacon og en fyldig kombination af lækre grøntsager og spaghetti. Servér evt. med flager af herlig parmesanost og et godt stykke brød til at dyppe i den pragtfulde suppe.

Til 4 personer
  • 1 pk bacontern
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1/2 squash
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 1/2 tsk timian
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 l hønsebouillon (eller grøntsagsbouillon)
  • salt
  • peber
  • 75 g spaghetti

Til servering

  • evt. parmesanost

Steg baconen sprød i en gryde. Tag det op, og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Skræl imens gulerødderne, og skær dem i fine tern. Skær også bladsellerien i fine tern. Hak løg og hvidløg fint. Varm olien op ved middel varme i gryden, og svits gulerødder, bladselleri, løg og hvidløg, til løgene er gennemsigtige.

Skær squashen i fine tern, og kom den i gryden sammen med rosmarin, timian, hakkede tomater og hønsebouillon. Lad minestronesuppen simre i 5-10 minutter, og smag til med salt og peber.

Knæk spaghettien i små stykker, kom stykkerne i gryden, og lad det koge i ca. 10 minutter, til spaghettien er færdigkogt.

Servér minestronesuppen med den sprøde bacon og revet parmesanost på toppen.

Indsendt af
d.
31.07.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.07.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem