Pandekager med øl

Skønne luftige pandekager, der er ekstra sprøde i overfladen. Der er nemlig øl i pandekagedejen, og det er super god ingrediens, som ikke smager af så meget, men giver den helt rigtige konsistens.

Til 8 stk
  • 3 dl hvedemel
  • 1/2 dl sukker
  • 1 1/2 tsk kardemomme
  • 1 tsk natron
  • 4 æg
  • 2 dl naturel yoghurt
  • 30 g smør
  • ca. 2 dl øl

Sigt hvedemel ned i en skål, og bland det med sukker, kardemomme og natron.

Rør æg og mælk sammen, og tilsæt det lidt ad gangen til den tørre blanding.

Smelt smørret, og kom det op i dejen. Rør rundt, til dejen er ensartet.

Tilsæt til sidst øl, til du opnår den ønskede konsistens, og steg pandekagerne på en pande ved middelvarme.

Indsendt af
d.
25.04.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.04.16.
Kategori: