Rissalat med kylling

Rissalat lyder måske ikke af noget særligt. Men det kan det sagtens være. I hvert fald når det som her kreeres af møre kyllingestykker, stegte peanuts og friske, farverige grøntsager. En nærende fryd for ganen og for øjet.

xxxxxxxxxii
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 250 g brune ris
  • 8 cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • 1/2 squash
  • 1/2 bdt persille
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g kylling
  • salt
  • peber
  • oregano
  • olie til stegning
  • 50 g rosiner
  • 75 g usaltede peanuts

Kog risene efter anvisningen på posen og lad dem afkøle.

Steg peanuts på en tør pande til de bliver gyldne.

Skær squash i tern og steg i 2 minutter på panden sammen med lidt olie, salt og peber.

Skær kyllingen i tern og kom olie, salt og peber samt oregano over stykkerne. Vend det sammen i en pose eller i en skål. Steg kyllingestykkerne på panden til de er gennemstegte.

Halver tomaterne. Skær agurk og peberfrugt i tern. Hak persillen.

Bland ris, kylling, grøntsager og halvdelen af persillen sammen i et fad eller en skål. Drys rissalaten med peanuts, rosiner og det sidste persille.

Indsendt af
d.
31.07.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.07.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem