Salat med roastbeef

Tilfredsstil både smagsløgene og øjnene med denne velsmagende og farvestrålende salat, hvor tynde strimler af mør roastbeef forenes med sprøde og saftige grøntsager.

Til 4 personer
  • 500 g roastbeef (tilberedt og afkølet)
  • 1 rødløg
  • 3 peberfrugter
  • 2 dl edamamebønner
  • evt. 5 cornichoner
  • 3 dl quinoa (eller ris/bulgur/couscous)
  • 6 dl vand

Tilbered quinoa/ris/bulgur/couscous efter anvisningen på pakken og lad det derefter køle af.

Skær roastbeefen i tynde strimler. Hak rødløg og cornichoner fint og skær peberfrugterne i små tern.

Hvis edamamebønnerne er frosne tøes de op i lunkent vand. Derefter trykkes de ud af bælgen.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og servér salaten med en god dressing.

Indsendt af
d.
14.01.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.01.13.
Kategori: