Brændte mandler

Ingredienser

Alle 3 ting kommes i en stål eller emaljere gryde. Bring massen i kog, rør ofte. Massen bliver efterhånden tyk og grå.

Skru lidt ned for varmen, og efterhånden begynder mandelmassen at smelte og blive blank. Rør i mandelmassen med en stegegaffel.

Når alle mandlerne er blanke, hældes de ud på et oliesmurt plade og ved hjælp af to gafler pilles mandlerne fra hinanden og afsvaler på pladen. Når mandlerne er helt gennemkolde, opbevares de i en lufttæt dåse.

Vigtigt

Det er vigtigt at mandlerne opbevares i en lufttæt dåse, da mandlerne hurtigt suger fugtighed og bliver våde.

Indsendt af
d.
17.12.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.