Opskrift med røget makrel

En vidunderlig opskrift med røget makrel og æg på et lag af avocadomos. Lækkert og simpelt at lave.

  • En flot og velsmagende ret.

Til 4 personer

Pil makrellen ud af skindet og fri for ben. Kog æggene smilende i 7 minutter.

Halvér avocadoerne på langs og tag stenene ud. Tag det grønne frugtkød ud af skallen med en ske, og mos det med en gaffel. Rør avocadomosen sammen med creme fraiche og citronsaft, og smag til med salt og peber.

Pil rødløget og skær det i strimler. Pil æggene og skær dem i både.

Anret makrel, æg og rødløg på en bund af avocadomos. Drys med frisk purløg.

Indsendt af
d.
01.09.11.
Kategori:

Vinforslag fra eksperten:

Vinforslag

Pinot blanc Reserve 2009God vin til fisk. En enkel hvidvin med smag af æble og vanilje, som afrundes af tør eftersmag.Læs mere om vinen og køb den fragtfrit her.


Prøv hjemmerøget makrel

Røgeovn med 2 spritbrændere og termometer

Røgeovn med 2 spritbrændere og termometerHjemmelavet er bare bedst. Med en lille rygeovn, er det nemt at ryge fisk selv.Køb din egen rygeovn her.



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.