Blinis med røget makrel

Blinis er en russisk opskrift på små pandekager, der konsistensmæssigt minder om kombinationen af pandekager og et stykke brød. Blinis indeholder boghvede, som giver pandekagen en ganske særlig smag, og som er meget velegnet til fisk.

Blinis med røget makrel er en skøn spise, hvor den syrlige creme fraiche og de skarpe rødløg skaber den perfekte smagsoplevelse.

  • En dekorativ og lækker servering.

Til 4 personer

Bag pandekagerne eller varm de købte pandekager i ovnen.

Hak rødløget meget fint.

Fjern skindet fra makrellen og skrab fedtlaget af. Fjern eventuelle ben, og bræk "makrelkødet" i mindre stykker.

Tag pandekagerne ud af ovnen, og kom en klat creme fraiche på hver. Læg makrelstykkerne på og drys hakket rødløg over. Pynt med dild.

Servér straks.

Indsendt af
d.
01.05.12.
Kategori:

Prøv hjemmerøget makrel

Røgeovn med 2 spritbrændere og termometer

Røgeovn med 2 spritbrændere og termometerHjemmelavet er bare bedst. Med en lille rygeovn, er det nemt at ryge fisk selv.Køb din egen rygeovn her.



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.