Alkoholfrie drinks - Opskrifter på drinks uden alkohol

Alkoholfri drinks kan nydes af alle, børn som voksne. Se de kulørte opskrifter på drinks uden alkohol, men med masser af smag - af eksempelvis herlig hyldeblomstsaft eller forfriskende citrusfrugter.

Fantastisk friske og smukke mojitos kan sagtens laves uden alkohol.
Mojito uden alkohol

En fantastisk mojito, som ikke indeholder alkohol, men til gengæld stadig gode sager som frisk mynte, syrlig lime, sødt rørsukker og sprudlende danskvand.

Simpel velkomstdrink uden alkohol, men med en skøn smag.
Velkomstdrink med hyldeblomst uden alkohol

Smukke som stjerneklare nætter. Glæd gæsterne med kølige velkomstdrinks med hyldeblomst og dekorative bær. Uden alkohol - så alle kan være med.

Denne alkoholfrie drink med jordbær er bedst med letmælk fremfor skummetmælk.
Alkoholfri jordbærdrink

Ved at blende mælk og jordbær får du en kold og frisk drink som kan nydes af alle aldre.

En forfriskende, alkoholfri variant af Buck's Fizz.
Citrus Fizz

En af de klassiske og flotte alkoholfrie drinks (hvis man ser bort fra en enkelt dråbe angosturabitter). Dejligt forfriskende og smager skønt med appelsinjuice, citronsaft og danskvand.

Er der noget som hjemmelavet limonade på en varm sommerdag?
Limonade

Opskrift på den dejlige og alkoholfrie læskedrik limonade. Dejligt på en varm sommerdag eller som læskende drik til middagen.

En alkoholfri udgave af den populære strawberry daiquiri.
Virgin strawberry daiquiri

Virgin strawberry daiquiri er en alkoholfri variant af daiquiri med jordbær. De få ingredienser blendes sammen og så har du en herlig drink.

Jabi

Nem og enkel opskrift på en drink med cola og sportssodavand.

Sunbonnet

Nem og enkel drink med få ingredienser. Drinken har en flot rødlig farve og en smag af citrusfrugter.

Florida Shake

En sommerlig forfriskning som kan serveres for både børn og voksne. Den indeholder nemlig ikke alkohol, men er en blanding af forskellig frugtsaft.

Orangette

Enkel opskrift som kræver få ingredienser. Giver en drink med smag af appelsin og en lækker cremet konsistens. Kan blandes op med ginger ale hvis man ønsker en mere frisk og sprudlende "orangette".

Tomato cocktail

Frisk og sund opskrift på en alkoholfri drink med tomatjuice og citronsaft. Krydres med lidt salt og peber efter smag og behag.

Alfa Romeo

Den perfekte drink til den der skal køre hjem, eller er gravid eller lignende, men stadig gerne vil feste. Der er nemlig ingen alkohol i.