Alkoholfrie drinks - Opskrifter på drinks uden alkohol

Alkoholfri drinks kan nydes af alle, børn som voksne. Se de kulørte opskrifter på drinks uden alkohol, men med masser af smag - af eksempelvis herlig hyldeblomstsaft eller forfriskende citrusfrugter.

Fantastisk friske og smukke mojitos kan sagtens laves uden alkohol.
Mojito uden alkohol

En fantastisk mojito, som ikke indeholder alkohol, men til gengæld stadig gode sager som frisk mynte, syrlig lime, sødt rørsukker og sprudlende danskvand.

Denne alkoholfrie drink med jordbær er bedst med letmælk fremfor skummetmælk.
Alkoholfri jordbærdrink

Ved at blende mælk og jordbær får du en kold og frisk drink som kan nydes af alle aldre.

En forfriskende, alkoholfri variant af Buck's Fizz.
Citrus Fizz

En af de klassiske og flotte alkoholfrie drinks (hvis man ser bort fra en enkelt dråbe angosturabitter). Dejligt forfriskende og smager skønt med appelsinjuice, citronsaft og danskvand.

Er der noget som hjemmelavet limonade på en varm sommerdag?
Limonade

Opskrift på den dejlige og alkoholfrie læskedrik limonade. Dejligt på en varm sommerdag eller som læskende drik til middagen.

En alkoholfri udgave af den populære strawberry daiquiri.
Virgin strawberry daiquiri

Virgin strawberry daiquiri er en alkoholfri variant af daiquiri med jordbær. De få ingredienser blendes sammen og så har du en herlig drink.

Simpel velkomstdrink uden alkohol, men med en skøn smag.
Velkomstdrink med hyldeblomst uden alkohol

Smukke som stjerneklare nætter. Glæd gæsterne med kølige velkomstdrinks med hyldeblomst og dekorative bær. Uden alkohol - så alle kan være med.

Børnegløgg

Opskrift på en børnevenlig gløgg som smager dejligt af jul og hygge. Server den for børnene så de også kan være med til at "drikke gløgg" sammen med æbleskiverne.