Med frugt - side 4

    Chi Chi

    Chi Chi er en rigtig flot drink med kokusmælk, ananassaft og vodka. Server i et højt glas og pynt evt. med ananas.

    Citronbowle

    Opskrift på en citronbowle hvor citron, sukker og rødvin har fået lov til at trække - hvilket giver en rigtig god smag når det blandes med hvidvin og champagne.

    Citrusbowle

    Bowle med en god smag af citrus. Lavet med grapejuice, appelsinsaft el. sodavand, citronskiver og mandarinstykker. Kræver blot en stor serveringsbowle.

    Danish Dynamite

    Denne flotte røde drink med jordbær, vodka og sukker fungerer også godt som shots.

    Ferskendrik

    Denne drink er rigtig god som et alternativ til desserten, den indeholder nemlig vaniljeis, fersken, Cointreau og en mousserende vin af en eller anden art - du bestemmer selv hvilken.

    Fluffy Duck

    En herlig cremet drink med lys rom, advocaat, piskefløde og andre ingredienser der er med til at give en blød smag der alligevel har bid.

    Frozen Mango Daiquiri

    Denne daiquiri er lavet med bl.a. mango og hvid rom, som blendes til en cremet og lækker drink. En rigtig forfriskende drink som især vil hitte til en rigtig "tøsefest".

    Georgia Peach

    Cremet ferskendrink, som ikke er for svagdrikkere! Ingredienserne er nemlig både vodka og abrikoslikør, som blendes med frisk fersken og citronsaft.

    Guldborg

    En simpel og frisk opskrift som er yderst velegnet til en punchbowle når der skal serveres drinks til mange mennesker på en gang.

    Imperial Punch

    En lækker frisk og kølig bowle fyldt med frugtsaft og, champagne og hvidvin.

    Jenny Lind Punch

    Skal du lave punch så prøv denne drinkopskrift hvor du først opvarmer hvidvin med sukker og appelsinsaft og dernæst køler det ned før du tilsætter madeira.

    Kirsebær bowle

    En Kirsebær Bowle er super festlig med champagne og kirsebær og passer godt til enhver sommerfest. Den kan også laves fint af dåsefrugt om vinteren.

    Lykønsknings Punch

    En frisk punch med både rødvin, hvidvin og champagne blandet med jordbær og limejuice.

    Maggi

    Mangler du en god bowle? Denne opskrift kræver kun multifrugtjuice, en lys rom og lidt frisk appelsin og smager desuden rigtig godt.

    Midori Punch

    Nem punch som kan laves få minutter før gæsterne kommer, blot frugten er skåret. Midori punch har en god smag af melon og citron.