Opskrifter på drinks med frugt

Masser af opskrifter på skønne drinks med frugt, som giver en naturlig sødme og friskhed. Tropiske margaritas, iskolde daiquiries i alle regnbuens farver og meget mere. Billederne siger det hele.

    Original opskrift på sangria med rødvin, appelsin, Grand Marnier og danskvand.
    Sangria – original opskrift

    Fantastisk opskrift på lækker Sangria - den spanske drink med rødvin, appelsin, Grand Marnier og danskvand, der tilsammen giver en frisk og perlende smag.

    Du kan med fordel tømme køleskabet og barskabet ned i denne lækre drink.
    Tøm køleskabet drink

    Lækker frozen tøm køleskabet drink, der laves med frosne frugter, lys alkohol og enten sodavand eller juice alt afhængig af, hvad du har derhjemme.

    Daiquiri er en af de klassiske drinks - og så er den nem at lave.
    Daiquiri

    Den oprindelige daiquiri med rom og limesaft. Den syrlige lime og sødmen fra rommen og sukkeret udgør sammen med de kolde isterninger en forfriskende cocktail.

    Denne cocktail er lige så lækker, som den ser ud.
    Frozen Strawberry Daiquiri

    Frozen strawberry daiquiri med det helt rigtige blandingsforhold mellem jordbær og rom. Den smager dejligt sødt og minder om en lækker slush ice.

    Daiquiri med appelsinsaft.
    Derby daiquiri

    En dejligt velbalanceret daiquiri med en snert af appelsin. Naturligvis baseret på lys rom og saft fra frisk frugt. Derby Daiquiri udgør en enkel og lækker drink.

    Denne margarita med jordbær, SKAL bare prøves.
    Frozen strawberry margarita

    Det tager kun 5 minutter at lave denne skønne frozen strawberry margarita. En ekstremt populær margarita variant, som du ikke må snyde dig selv for at prøve.

    Fantastisk cocktail med vandmelon.
    Watermelon margarita

    Med watermelon margarita er det umuligt ikke at komme i stemning til sol, strand og afslapning. Herlig forfriskende drink, som smager fantastisk og indeholder alt hvad en margarita skal.

    Drink med dejlig appelsinsmag og et strejf af mandel.
    Bocce Ball

    En drink de fleste kan lide med smag fra friskpresset appelsinsaft og mandelsmag fra amaretto. Server med isterninger så har du i bocce ball en simpel, men skøn drink.

    Eksotisk margarita med mango.
    Mango Margarita

    En lækker margarita drink med mango der blander sig fornemt med tequila, Cointreau og naturligvis den obligatoriske limesaft.

    Lækker drink med blåbær.
    Margarita med blåbær

    Er du også vild med blåbær? Så må du prøve denne margarita med blåbær. Det hele blendes sammen til en herlig cocktail der smager af mere.

    Forfriskende daiquiri med fersken.
    Frozen peach daiquiri

    Frozen peach daiquiri er en klassisk forfriskende daiquiri med saften fra bl.a. blendet fersken. Utroligt nem at lave og med ingredienser som er nemme at få fat på.

    Margarita med jordbær.
    Strawberry margarita

    Strawberry margarita er en dejlig forfriskende sommerdrink, som selvfølgelig også kan nydes på andre tidspunkter af året, hvis man trænger til lidt sommerstemning.

    Den lækreste lemonade med vodka, som du bare bliver nødt til at prøve!
    Lemonade - opskrift med vodka

    Den lækreste opskrift på lemonade med vodka, som tilmed er utroligt nem at lave. Den læskende drik er ideel til en varm sommerdag og kan også sagtens laves uden alkohol.

    Sommerdrinken er dejligt forfriskende og kølig, så den passer perfekt til sommerens lune vejr.
    Lækker sommerdrink med rosé og hindbær

    Den lækreste sommerdrink med rosé og frosne hindbær, der på én og samme tid er sød og dejligt forfriskende.

    Lækker og sød mojito med appelsin.
    Mojito med appelsin

    Super festlig mojito med appelsin, der tager drinken til helt nye dimensioner. Kombinationen af rørsukker og mynte smager fantastisk sammen med den friske smag af citrus.