Varme drinks - Opskrifter på varme drinks

Lun dig på en af de mange varme drinks, perfekte til hyggelige eftermiddagsstunder og kolde aftener. Prøv eksempelvis opkvikkende opskrifter på drinks med kaffe eller slap af med en hed rødvinstoddy.

Her er gløggekstrakten hældt på glas og klar til at blive brugt.
Hjemmelavet gløggekstrakt

Denne lækre hjemmelavede gløggekstrakt er nem at lave, og så smager den langt bedre og mere aromatisk, end dem du kan købe i supermarkedet.

Glühwein

Glühwein er en type af rødvin tilsat krydderier som kanel og nelliker. Den drikkes varm.

Mexican Coffee

"Mexican coffee" er en rigtig mexicansk inspireret kaffe som selvfølgelig indeholder tequila. Er en rigtig god drink at servere efter aftensmaden måske endda istedet for en dessert.

Mexicansk Kaffe

Denne opskrift på mexicansk kaffe indeholder både Kahlua og tequila og har en enkel fremgangsmåde. Server gerne efter aftensmaden som en lidt alternativ dessert.

Galliano Hot Shot

Selv om man måske ikke er så vild med kaffe så er denne Galliano Hot Shot absolut et forsøg værd. En kendt og elsket drink.

Børnegløgg

Opskrift på en børnevenlig gløgg som smager dejligt af jul og hygge. Server den for børnene så de også kan være med til at "drikke gløgg" sammen med æbleskiverne.

Orange Tea Punch

Opskrift på en varm punch lavet med appelsin, citron, cognac, farin og en god stærk te. En rigtig god drink at servere dine gæster, især hvis det har været en kold dag.