Rabarber - side 3

Mosen kan serveres både varm og kold. Jeg synes dog den er allerbedst, når den er varm, så den varme mos kan flyde sammen med den kolde koldskål i munden.
Jordbær-rabarbermos til koldskål, ymer eller lignende

Den varme jordbær-rabarbermos og den kolde koldskål, ymer eller tykmælk, er både smags- og temperaturmæssigt et perfekt match.

Iskold saft med en skive citron og en kvist mynte
Jordbær-rabarbersaft

Sød og let syrlig jordbær-rabarbersaft, der både er super nem at lave og smager dejligt af sol og sommer.

Der er rabarber i både dej og glasur i disse rabarbercupcakes
Rabarbercupcakes

Fabelagtige rabarbercupcakes med en fin balance mellem det syrlige og det søde forvandler sammen med den forrygende flødeostglasur med hvid chokolade hver en mundfuld til en bid af himlen.

Ingefæren giver rabarberkompotten et ekstra pift.
Rabarberkompot med ingefær

Nem rabarberkompot hvor de på én gang søde og syrlige rabarber får et ekstra friskt pift af den let bitre ingefær.

Jeg serverede rabarberkompotten sammen med fiskefrikadeller og nye kartofler.
Rabarberkompot med stevia

Sund rabarberkompot sødet med stevia i stedet for sukker.

Søde rabarbershots med vodka og citron
Rabarbershots

Dejlige rabarbershots, der smager både sødt og syrligt af limonade og frisk citronsaft. Man kan også tilføje en smule flødeskum, som passer godt til rabarbersmagen.

De vakuumpakkede rabarber.
Sous vide rabarber

Lækre rabarber tilberedt i sous vide, så de holder på al smagen og er dejligt saftige.

Her er marmeladen på en bolle.
Jordbær-Rabarber Marmelade

En dejlig hjemmelavet marmelade med jordbær og rabarber. Det er faktisk utroligt simpelt at lave og der er nok til lang tid.

 Dejligt tilbehør.
Rabarberchutney

En super rabarberchutney med løg og sukker, som kan holde sig i lang tid på køl.

Tærte med æble og rabarber

Denne tærte med æble og rabarber er helt fantastisk. Æblernes sødme og rabarbernes surhed er en perfekt kombination.