Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Rabarber - side 3

Mosen kan serveres både varm og kold. Jeg synes dog den er allerbedst, når den er varm, så den varme mos kan flyde sammen med den kolde koldskål i munden.
Jordbær-rabarbermos til koldskål, ymer eller lignende

Den varme jordbær-rabarbermos og den kolde koldskål, ymer eller tykmælk, er både smags- og temperaturmæssigt et perfekt match.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g rabarber
  • 200 g jordbær
  • 100 g sukker
  • 1 vaniljestang
Iskold saft med en skive citron og en kvist mynte
Jordbær-rabarbersaft

Sød og let syrlig jordbær-rabarbersaft, der både er super nem at lave og smager dejligt af sol og sommer.

Smugkig på ingredienser
  • 950 g rabarber
  • 900 g jordbær
  • 400 g sukker
  • 1 økologisk citron
  • 1 1/2 l vand
  • evt. atamon
Der er rabarber i både dej og glasur i disse rabarbercupcakes
Rabarbercupcakes

Fabelagtige rabarbercupcakes med en fin balance mellem det syrlige og det søde forvandler sammen med den forrygende flødeostglasur med hvid chokolade hver en mundfuld til en bid af himlen.

Smugkig på ingredienser
  • 100 g smør (stuetemperatur)
  • 200 g sukker
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 æg
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • 200 g hvedemel
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 110 g rabarber
  • 175 g rabarber
  • 75 g sukker
  • 1 dl vand
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 75 g hvid chokolade
  • 125 g flormelis
  • 50 g smør (stuetemperatur)
  • 200 g flødeost
  • 1 tsk vaniljepulver
  • rabarber
Et skønt stykke af den lækre rabarberkage med kokos på toppen og i dejen
Rabarberkage med kokos

Fantastisk rabarberkage med kokos, som tilføjer lidt dejligt bid til den svampede kage og passer perfekt til det søde rabarberfyld.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g rabarber
  • 75 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk vand
  • 125 g smør (stuetemperatur)
  • 125 g sukker
  • 2 æg
  • 75 g kokosmel
  • 1 dl mælk
  • 80 g mel
  • 2 tsk bagepulver
Ingefæren giver rabarberkompotten et ekstra pift.
Rabarberkompot med ingefær

Nem rabarberkompot hvor de på én gang søde og syrlige rabarber får et ekstra friskt pift af den let bitre ingefær.

Smugkig på ingredienser
  • 700 g rabarber
  • 2 spsk ingefær
  • 200 g sukker
Jeg serverede rabarberkompotten sammen med fiskefrikadeller og nye kartofler.
Rabarberkompot med stevia

Sund rabarberkompot sødet med stevia i stedet for sukker.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 500 g rabarber
  • 15 g stevia eller andet sødemiddel der svarer til 150 gram sukker
Søde rabarbershots med vodka og citron
Rabarbershots

Dejlige rabarbershots, der smager både sødt og syrligt af limonade og frisk citronsaft. Man kan også tilføje en smule flødeskum, som passer godt til rabarbersmagen.

Smugkig på ingredienser
  • 4 cl vodka
  • 4 cl limonade med rabarbersmag
  • ca. 1 spsk citronsaft (friskpresset)
  • evt. 1/2 dl piskefløde
De vakuumpakkede rabarber.
Sous vide rabarber

Lækre rabarber tilberedt i sous vide, så de holder på al smagen og er dejligt saftige.

Smugkig på ingredienser
  • 100 g rabarber (jeg brugte de flotte røde jordbærrabarber)
  • 1/2 vaniljestang
  • 50 g sukker
  • vakuumpose
  • vakuumpakker
  • sous vide maskine
Her er marmeladen på en bolle.
Jordbær-Rabarber Marmelade

En dejlig hjemmelavet marmelade med jordbær og rabarber. Det er faktisk utroligt simpelt at lave og der er nok til lang tid.

Smugkig på ingredienser
  • 1600 g jordbær (friske eller frosne)
  • 400 g rabarber
  • maks. 1 dl vand
  • 600 g sukker
  • 3 1/2 tsk geleringspulver til marmelade (der kan bruges syltesukker i stedet)
 Dejligt tilbehør.
Rabarberchutney

En super rabarberchutney med løg og sukker, som kan holde sig i lang tid på køl.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g rabarber
  • 1 rødløg
  • 4 spsk balsamico
  • 100 g sukker
  • 1/2 bdt friske krydderurter (f.eks. kørvel eller citronmelisse)
  • salt
  • peber
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023