Rabarber - side 3
![Mosen kan serveres både varm og kold. Jeg synes dog den er allerbedst, når den er varm, så den varme mos kan flyde sammen med den kolde koldskål i munden.](/images/899/364x182/jordbaerrabarbermos.jpg)
Den varme jordbær-rabarbermos og den kolde koldskål, ymer eller tykmælk, er både smags- og temperaturmæssigt et perfekt match.
![Iskold saft med en skive citron og en kvist mynte](/images/3887/364x182/saft-citron-mynte.jpg)
Sød og let syrlig jordbær-rabarbersaft, der både er super nem at lave og smager dejligt af sol og sommer.
![Der er rabarber i både dej og glasur i disse rabarbercupcakes](/images/2362/364x182/rabarbercupcakes.jpg)
Fabelagtige rabarbercupcakes med en fin balance mellem det syrlige og det søde forvandler sammen med den forrygende flødeostglasur med hvid chokolade hver en mundfuld til en bid af himlen.
![Et skønt stykke af den lækre rabarberkage med kokos på toppen og i dejen](/images/3632/364x182/rabarberkagekokosstykke.jpg)
Fantastisk rabarberkage med kokos, som tilføjer lidt dejligt bid til den svampede kage og passer perfekt til det søde rabarberfyld.
![Ingefæren giver rabarberkompotten et ekstra pift.](/images/1442/364x182/rabarberkompot-ingefaer.jpg)
Nem rabarberkompot hvor de på én gang søde og syrlige rabarber får et ekstra friskt pift af den let bitre ingefær.
![Jeg serverede rabarberkompotten sammen med fiskefrikadeller og nye kartofler.](/images/3767/364x182/rabarberkompot-stevia.jpg)
Sund rabarberkompot sødet med stevia i stedet for sukker.
![Søde rabarbershots med vodka og citron](/images/3738/364x182/rabarbershotsvodkacitron.jpg)
Dejlige rabarbershots, der smager både sødt og syrligt af limonade og frisk citronsaft. Man kan også tilføje en smule flødeskum, som passer godt til rabarbersmagen.
![De vakuumpakkede rabarber.](/images/2990/364x182/sous-rabarber.jpg)
Lækre rabarber tilberedt i sous vide, så de holder på al smagen og er dejligt saftige.
![Her er marmeladen på en bolle.](/images/626/364x182/jordbaerrabarbermarmelade.jpg)
En dejlig hjemmelavet marmelade med jordbær og rabarber. Det er faktisk utroligt simpelt at lave og der er nok til lang tid.
![Dejligt tilbehør.](/images/622/364x182/rabarberchutney.jpg)
En super rabarberchutney med løg og sukker, som kan holde sig i lang tid på køl.