Margaritas - Opskrifter på margaritas

Margaritas består af tequila, frugt, sukker og masser af isterninger. Find en masse opskrifter her.

Denne margarita med jordbær, SKAL bare prøves.
Frozen strawberry margarita

Det tager kun 5 minutter at lave denne skønne frozen strawberry margarita. En ekstremt populær margarita variant, som du ikke må snyde dig selv for at prøve.

Margarita med smag af tequila og lime.
Lime Margarita

Opskrift på en spændende og ikke mindst forfriskende lime margarita med blandt andet Cointreau og tequila. Der er også anvisning til hvordan du laver den fine sukkerkant.

Fantastisk cocktail med vandmelon.
Watermelon margarita

Med watermelon margarita er det umuligt ikke at komme i stemning til sol, strand og afslapning. Herlig forfriskende drink, som smager fantastisk og indeholder alt hvad en margarita skal.

Eksotisk margarita med mango.
Mango Margarita

En lækker margarita drink med mango der blander sig fornemt med tequila, Cointreau og naturligvis den obligatoriske limesaft.

Lækker drink med blåbær.
Margarita med blåbær

Er du også vild med blåbær? Så må du prøve denne margarita med blåbær. Det hele blendes sammen til en herlig cocktail der smager af mere.

Margarita med jordbær.
Strawberry margarita

Strawberry margarita er en dejlig forfriskende sommerdrink, som selvfølgelig også kan nydes på andre tidspunkter af året, hvis man trænger til lidt sommerstemning.

Hvis du ikke er så vild med smagen af tequila, er denne margarita med hindbærsmag måske noget for dig.
Raspberry margarita

En imponerende raspberry margarita med en skøn rød fare. Tequilasmagen er ikke så gennemtrængende og hindbærrene kommer til deres ret, så de fleste kan være med.