Opskrifter på drinks med tequila

Er du vild med tequila? Så er disse drinks lige noget for dig.

Tequila Sunrise er en klassiker.
Tequila Sunrise

Den klassiske opskrift på Tequila Sunrise, hvor den røde grenadine lægger sig i bunden af glasset så drinken ligner en flot solopgang.

Denne margarita med jordbær, SKAL bare prøves.
Frozen strawberry margarita

Det tager kun 5 minutter at lave denne skønne frozen strawberry margarita. En ekstremt populær margarita variant, som du ikke må snyde dig selv for at prøve.

Margarita med smag af tequila og lime.
Lime Margarita

Opskrift på en spændende og ikke mindst forfriskende lime margarita med blandt andet Cointreau og tequila. Der er også anvisning til hvordan du laver den fine sukkerkant.

Fantastisk cocktail med vandmelon.
Watermelon margarita

Med watermelon margarita er det umuligt ikke at komme i stemning til sol, strand og afslapning. Herlig forfriskende drink, som smager fantastisk og indeholder alt hvad en margarita skal.

Eksotisk margarita med mango.
Mango Margarita

En lækker margarita drink med mango der blander sig fornemt med tequila, Cointreau og naturligvis den obligatoriske limesaft.

Lækker drink med blåbær.
Margarita med blåbær

Er du også vild med blåbær? Så må du prøve denne margarita med blåbær. Det hele blendes sammen til en herlig cocktail der smager af mere.

Hvis du ikke er så vild med smagen af tequila, er denne margarita med hindbærsmag måske noget for dig.
Raspberry margarita

En imponerende raspberry margarita med en skøn rød fare. Tequilasmagen er ikke så gennemtrængende og hindbærrene kommer til deres ret, så de fleste kan være med.

Mexican Coffee

"Mexican coffee" er en rigtig mexicansk inspireret kaffe som selvfølgelig indeholder tequila. Er en rigtig god drink at servere efter aftensmaden måske endda istedet for en dessert.

Mexicansk Kaffe

Denne opskrift på mexicansk kaffe indeholder både Kahlua og tequila og har en enkel fremgangsmåde. Server gerne efter aftensmaden som en lidt alternativ dessert.

Æselspark

Den kendte drink som er stærk både i smag og målt på alkoholprocenter. Forsigtighed tilrådes.