Cocktails

Et festfyrværkeri af opskrifter på farvestrålende cocktails, skønne, smukke og bestemt ikke svære at blande. Prøv forskellige varianter af friske daiquiris eller en utraditionel margarita med blåbær.

Cosmopolitan drinks pyntet med lime
Cosmopolitan

En Cosmopolitan er lavet med vodka, triple sec og tranebærjuice. Skal shakes og sies godt inden servering.

En klassiker der både smager godt, og ser flot ud.
Cosmopolitan drink

God opskrift på den klassiske Cosmopolitan drink med vodka, cointreau og forfriskende tranebærjuice.

Denne drink er en ægte klassiker.
Mojito

Se hvordan du laver den populære Mojito drink. Drinken med rom, mynteblade og limefrugt behøver nok ikke nærmere introduktion for de fleste der nyder en god drink.

Daiquiri er en af de klassiske drinks - og så er den nem at lave.
Daiquiri

Den oprindelige daiquiri med rom og limesaft. Den syrlige lime og sødmen fra rommen og sukkeret udgør sammen med de kolde isterninger en forfriskende cocktail.

Denne cocktail er lige så lækker, som den ser ud.
Frozen Strawberry Daiquiri

Frozen strawberry daiquiri med det helt rigtige blandingsforhold mellem jordbær og rom. Den smager dejligt sødt og minder om en lækker slush ice.

Lækker drink med blåbær.
Margarita med blåbær

Er du også vild med blåbær? Så må du prøve denne margarita med blåbær. Det hele blendes sammen til en herlig cocktail der smager af mere.

Den friske appelsinsaft smager super godt sammen med whisky og Cointreau i denne herlige drink.
Drink med whisky og Cointreau

Fantastisk drink med whisky, Cointreau og appelsinsaft, som smager forrygende sammen, og så ser drinken flot og festlig ud.

Fantastisk cocktail med blåbær.
Blåbær daiquiri

Ligger du inde med en masse friske blåbær, så er Blueberry daiquiri er en fantastisk måde at bruge dem på. En flot og velsmagende cocktail.

Iskold daiquiri med hindbær.
Frozen raspberry daiquiri

Nyd denne iskolde daiquiri med hindbær på en varm sommerdag eller når du bare gerne vil drømme dig væk til varmere himmelstrøg. Flot og lækker lille cocktail.

Hvis du kan lide papaya, så prøv denne drink.
Robinson drink

Der findes ikke mange drinks, hvor papayafrugt udgør en væsentlig del af drinken, så hvis du godt kan lide smagen af papaya så er du nødt til at prøve denne drink.

Server evt. med ekstra is i, da denne drink skal være iskold.
Vodka Zip

Vozka zip er en af de klassiske drinkopskrifter med vodka og citronsaft som hældes i et glas med en enkelt isterning og pyntes med en strimmel citronskal.