Chili-gryde

Chiligryde med sprøde tortillachips og diverse grøntsager. En lidt anderledes form for suppe.

Til 2 personer
  • 100 g skært oksekød
  • 25 g olie
  • 2 tsk chilipulver (efter smag)
  • 1 spsk tomatpuré
  • 2 tsk hvedemel
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 1/2 dl oksebouillon
  • 1 porre
  • 50 g champignoner
  • 50 g majs
  • 1 ds kidneybønner
  • 25 g tortillachips
  • 15 g revet ost (f.eks. cheddar)

Pynt

  • persille

Skær kødet i tynde strimler. Svits strimlerne et øjeblik i olie sammen med chili.

Tilsæt tomatpuré og hvedemel og rør godt rundt, så melet bliver blandet helt sammen med tomatpuréen.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon.

Skær porre og champignonerne i skiver og kom dem i gryden.

Tilsæt majs og kidneybønner og kog under låg i 5 minutter.

Knus chipsene groft og bland dem med revet ost. Hak persillen.

Lige inden servering kommes chips/osteblandingen i chiligryden drysses med persille.

Indsendt af
d.
30.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.01.03.
Kategori: