Fyldte pandekager med kylling

Lune tortillapandekager med møre stykker kylling, saftigt mikset med tomatpuré og flotte, farverige grøntsager. Om du elsker stærk mad eller ikke kan spise det, kan mængden af chili nemt reguleres. Skøn og simpel hovedret.

Til 4 personer
  • 400 g kyllingefilet i tern
  • 1 spsk olie
  • 4 spsk sojasauce
  • 1 dl vand
  • 1 skalotteløg
  • 1 rødløg
  • 1 rød chili
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 spsk paprika
  • salt
  • peber
  • 8 tortillapandekager

Brun kyllingeternene på en pande i olie og soja. Tilsæt vandet, når kødet begynder at sidde fast på bunden. Lad det stå og snurre.

Gør grøntsagerne klar imens. Fjern skallen fra rødløg og skalotteløg og snit løgene i ringe. Rens chilien og snit den i fine strimler. Kom løg og chili på panden. Udkern og rens peberfrugter. Skær dem i tern og tilsæt også dem.

Krydr med paprika, salt og peber efter smag.

Lun tortillapandekagerne i ovnen eller mikroovnen. I en forvarmet ovn skal de have 6-8 min. ved 200 grader, i en mikroovn 2-3 min.

Rul fyldet ind i tortillaerne og server dem lune.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori: