Vaniljemuffins med chokolade
Den bedste opskrift på svampede vaniljemuffins med store stykker af mørk eller hvid chokolade.
Ingredienser
til 14 personer- 150 g sukker
- 150 g smør
- 3 æg (medium)
- 160 g hvedemel
- 1 spsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 100 g mørk chokolade eller hvid chokolade
Sådan bager du vaniljemuffins med chokolade
Forvarm ovnen til 200 grader.
Pisk smør og sukker tykt (så det er dejligt cremet). Pisk derefter æggene i ét ad gangen og pisk i ca. 1/2 minut.
Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt samt grofthakket chokolade sammen. Vend blandingen i dejen, der fordeles i velsmurte muffinsforme.
Bag dem med det samme ved 200 grader i cirka 15 minutter, eller til de er gyldne og gennembagte.
Lad de færdige vaniljemuffins køle af på en bagerist.
Jeg kan også anbefale de her vaniljecupcakes med frosting:
Vaniljecupcakes
Minicupcakes med vanilje
Fakta om opskriften
Måltid: Dessert
Oprindelse: Det engelske køkken
Tidsforbrug:
Arbejdstid i køkkenet:
Bagetid:
Samlet tidsforbrug:
Næringsindhold for vaniljemuffins med chokolade
| pr. muffin | hele portionen | |
|---|---|---|
| Kalorier | 223 kcal | 3117 kcal |
| Kulhydrat | 22 g | 302 g |
| Protein | 3 g | 48 g |
| Fedt | 13 g | 188 g |