Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Najas sortebær tærte

Najas sortebærtærte består af en sprød og sød tærtebund, der er fyldt med lækker marengs og sortebær. Bærrene er med til at give lidt syre til den søde tærte.

Ingredienser

til 10 personer
  • 75 g mel
  • 125 g flormelis
  • 75 g smør
  • 2 æggeblommer

fyld

  • 2 æggehvider
  • 100 g sukker
  • 500 g sortebær

Forvarm ovn på 175 grader.

Bland det mel og flormelis, og smuldr smørret heri. Brug æggeblommerne til at samle tærtedejen.

Pres dejen ud i en tærteform.

Pisk æggehviderne med sukkeret, til du får en luftig marengs. Vend forsigtigt bærrene i marengsmassen.

Kom fyldet i tærten, og bag den, til den er gyldenbrun. Det tager ca. 25-30 minutter afhængigt af ovnen.
Serveres med Creme fraiche.

Annonce
Publiceret d.
08.12.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Tærter ›
Frugttærte
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Simon Glue
Opskrift af Simon Glue
Annonce

Flere lækre opskrifter

Blommekage med smuldredej
Nem hindbærtærte med crumble
Rabarbertærte med smuldredej
Hindbærtærte med marcipan
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023