Pandekager med fyld

Meget populær opskrift på den klassiske mexicanske ret. Yderst velsmagende.

Til 4 personer
  • 2 dl mælk
  • 1/2 dl vand
  • 1 æg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 dl hvedemel
  • smør eller margarine (til stegning)

Fyld

  • 2 dl ris (kogte)
  • 1 løg (stort)
  • 200 g champignoner
  • 1 peberfrugt
  • 1 dl revet ost

Pisk alle ingredienser til dejen sammen og lad den stå, ca. 1 time.
Skær løg og peberfrugter i terninger og champignoner i skiver, og svits det i smør på panden. Drys med salt og peber.
Steg derefter store, tynde pandekager, ca. 1-2 minutter på hver side.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Drys med reven ost og sæt fadet i ovnen ved 250 grader, til overfladen er gylden.

Indsendt af
d.
20.12.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.12.04.
Kategori: