Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Rødkål med æbler

Sådan laver du en god rødkål til en julefrokost eller en flæskesteg.

Ingredienser

  • 1 hoved rødkål
  • 20 g smør
  • 2 æbler (cox orange el. Belle de boskop)
  • 1⁄2 dl vand
  • salt
  • sukker
  • eddike
  • ribssaft

Du starter med at fjerne de yderste blade fra kålhovedet, som herefter deles i 8 dele. Hver eneste del snittes fint (stokken kasseres).

Smørret smeltes i en gryde og vandet hældes ved sammen med den snittede kål og de groftrevne æbler. Tilsæt disse ting lidt efter lidt.
Det hele skal koge indtil det er mørt.

Smages til med eddike, evt sukker, ribssaft og måske salt.

Annonce
Publiceret d.
23.12.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Mad fra hele verden ›
Dansk mad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Roland Vogt
Opskrift af Roland Vogt
Annonce

Flere lækre opskrifter

Kærnemælkssuppe - den gode gammeldags
Dressing til flæskestegssandwich
Ribbensteg på grill
Hamburgerryg med cocktailpølser
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025