Traditionelle opskrifter på typisk, dansk mad. Bevar den danske madkultur og genopliv barndomsminder med gode, gamle klassikere som flæskesteg og tarteletter, lavet lige som din mormor lavede dem.
Dansk mad - Danske opskrifter på dansk mad

God og gedigen opskrift på svensk pølseret med kartofler, løg og pølser i vidunderlig paprikasovs. En ægte hverdagsklassiker, som altid er populær hos både store og små.

Suverænt lækker opskrift på boller i karry med revet æble, som sætter prikken over i'et.

Øllebrød som både er godt til de helt små og til voksne. Simpelt at lave og samtidig kan du få brugt de kedelige rugbrødsrester, som ellers ikke bliver spist.

Sådan en god gammeldags ølkage går man aldrig galt i byen med, for den smager virkelig godt og dufter fantastisk.

En ægte dansk klassiker som stadig nydes af alle aldersgrupper. Stegt flæsk med persillesovs er bare en skøn spise. Her kan du se hvordan du selv kan lave det.

Fantastisk lækker biksemad i ovn med både spejlæg og bacon. En rigtig god og nem version af den elskede klassiker.

En perfekt hverdagsret: Boller i selleri, der med sin fantastiske cremede sovs og fyldige kødboller er sprængfyldt med smag.

Saftige kyllingekrebinetter med den lækreste sprøde overflade, der smager helt, som krebinetter skal. God, traditionel, dansk mad.

Super lækre bagte rodfrugter og en rigtig god brun sovs, der er det helt perfekte tilbehør til en klassisk forloren hare.

Sprød hjemmelavet æblekagerasp, der smager mange gange bedre end det færdigkøbte af slagsen, selvom det er hurtigt at lave.

Fuldstændig fantastisk opskrift på farsbrød med bacon og brun sovs, hvor hele molevitten tilberedes i ovnen. Det giver både et super saftigt farsbrød og en ekstra velsmagende sovs.

Nem og lækker opskrift på paneret flæsk, der også kaldes fattigmandskoteletter. Den sprøde overflade smager himmelsk og tager traditionel stegt flæsk til nye højder.

Lækker opskrift på brændende kærlighed med grøntsager i mosen - sundere og mere mættende end den traditionelle udgave - uden det går ud over smagen.

Frikadeller på traditionel vis som mormor lavede dem. Nemme at lave og yderst velsmagende.

God, gammeldags brændende kærlighed slår aldrig fejl. Specielt ikke serveret på rette maner med glaserede rødbeder til og et dekorativt drys persille.