Dansk mad - Danske opskrifter på dansk mad

Traditionelle opskrifter på typisk, dansk mad. Bevar den danske madkultur og genopliv barndomsminder med gode, gamle klassikere som flæskesteg og tarteletter, lavet lige som din mormor lavede dem.

Svensk pølseret med den rigtige, cremede konsistens.
Svensk pølseret

God og gedigen opskrift på svensk pølseret med kartofler, løg og pølser i vidunderlig paprikasovs. En ægte hverdagsklassiker, som altid er populær hos både store og små.

Boller i karry klar til servering.
Lækker boller i karry opskrift

Suverænt lækker opskrift på boller i karry med revet æble, som sætter prikken over i'et.

Øllebrød serveres mælk eller fløde.
Øllebrød

Øllebrød som både er godt til de helt små og til voksne. Simpelt at lave og samtidig kan du få brugt de kedelige rugbrødsrester, som ellers ikke bliver spist.

Den danske klassiker.
Stegt flæsk med persillesovs

En ægte dansk klassiker som stadig nydes af alle aldersgrupper. Stegt flæsk med persillesovs er bare en skøn spise. Her kan du se hvordan du selv kan lave det.

En lækker omgang biksemad lavet i ovnen.
Biksemad i ovn

Fantastisk lækker biksemad i ovn med både spejlæg og bacon. En rigtig god og nem version af den elskede klassiker.

Det smager bare fantastisk og mætter rigtig dejligt!
Boller i selleri

En perfekt hverdagsret: Boller i selleri, der med sin fantastiske cremede sovs og fyldige kødboller er sprængfyldt med smag.

Lækre og sprøde kyllingekrebinetter, der smager fantastisk.
Kyllingekrebinetter

Saftige kyllingekrebinetter med den lækreste sprøde overflade, der smager helt, som krebinetter skal. God, traditionel, dansk mad.

Pakket ind i bacon og tilberedt ovenpå brun sovs og bløde løg - det er bare lækkerier.
Farsbrød i ovn med bacon og brun sovs

Fuldstændig fantastisk opskrift på farsbrød med bacon og brun sovs, hvor hele molevitten tilberedes i ovnen. Det giver både et super saftigt farsbrød og en ekstra velsmagende sovs.

Lækker opskrift på paneret flæsk, som også kaldes fattigmandkoteletter.
Paneret flæsk - lækker opskrift på fattigmandskoteletter

Nem og lækker opskrift på paneret flæsk, der også kaldes fattigmandskoteletter. Den sprøde overflade smager himmelsk og tager traditionel stegt flæsk til nye højder.

Sundere opskrift på brændende kærlighed med en flot grøn mos.
Brændende kærlighed - opskrift med grøntsager

Lækker opskrift på brændende kærlighed med grøntsager i mosen - sundere og mere mættende end den traditionelle udgave - uden det går ud over smagen.

Frikadellerne kan f.eks. serveres med kartofler og persillesovs, eller med rugbrød og rødkål, eller hvad du har lyst til.
Traditionelle frikadeller

Frikadeller på traditionel vis som mormor lavede dem. Nemme at lave og yderst velsmagende.

Her let pyntet med glaserede rødbeder.
Brændende Kærlighed

God, gammeldags brændende kærlighed slår aldrig fejl. Specielt ikke serveret på rette maner med glaserede rødbeder til og et dekorativt drys persille.

Her med traditionelt dansk tilbehør
Opskrift på forloren hare

En super nem og lækker opskrift på den klassiske danske ret forloren hare. Populært hos både store og små.

Grønlangkålen ligger klar i gryden.
Opskrift på grønlangkål

Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.

Her anrettet på et fad.
Æbleflæsk

Æbleflæsk er let at lave og populært til frokoster og det kolde bord. Serveres mens retten er lun.