Dansk mad - Danske opskrifter på dansk mad

Traditionelle opskrifter på typisk, dansk mad. Bevar den danske madkultur og genopliv barndomsminder med gode, gamle klassikere som flæskesteg og tarteletter, lavet lige som din mormor lavede dem.

Svensk pølseret med den rigtige, cremede konsistens.
Svensk pølseret

God og gedigen opskrift på svensk pølseret med kartofler, løg og pølser i vidunderlig paprikasovs. En ægte hverdagsklassiker, som altid er populær hos både store og små.

Det smager bare fantastisk og mætter rigtig dejligt!
Boller i selleri

En perfekt hverdagsret: Boller i selleri, der med sin fantastiske cremede sovs og fyldige kødboller er sprængfyldt med smag.

Klassisk tilbehør til traditionel dansk julemad.
Brunede kartofler

Let og lækker opskrift på brunede kartofler. Især meget brugt til jul, men smager godt hele året til en flæskesteg eller med f.eks. grønlangkål.

Lækker hjemmelavet karrysalat
Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.

Boller i karry klar til servering.
Lækker boller i karry opskrift

Suverænt lækker opskrift på boller i karry med revet æble, som sætter prikken over i'et.

Lækker opskrift på paneret flæsk, som også kaldes fattigmandkoteletter.
Paneret flæsk - lækker opskrift på fattigmandskoteletter

Nem og lækker opskrift på paneret flæsk, der også kaldes fattigmandskoteletter. Den sprøde overflade smager himmelsk og tager traditionel stegt flæsk til nye højder.

Øllebrød serveres mæl eller fløde.
Øllebrød

Øllebrød som både er godt til de helt små og til voksne. Simpelt at lave og samtidig kan du få brugt de kedelige rugbrødsrester, som ellers ikke bliver spist.

Grønlangkålen ligger klar i gryden.
Opskrift på grønlangkål

Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.

Den danske klassiker.
Stegt flæsk med persillesovs

En ægte dansk klassiker som stadig nydes af alle aldersgrupper. Stegt flæsk med persillesovs er bare en skøn spise. Her kan du se hvordan du selv kan lave det.

En lækker omgang biksemad lavet i ovnen.
Biksemad i ovn

Fantastisk lækker biksemad i ovn med både spejlæg og bacon. En rigtig god og nem version af den elskede klassiker.

Lækre og sprøde kyllingekrebinetter, der smager fantastisk.
Kyllingekrebinetter

Saftige kyllingekrebinetter med den lækreste sprøde overflade, der smager helt, som krebinetter skal. God, traditionel, dansk mad.

Sundere opskrift på brændende kærlighed med en flot grøn mos.
Brændende kærlighed - opskrift med grøntsager

Lækker opskrift på brændende kærlighed med grøntsager i mosen - sundere og mere mættende end den traditionelle udgave - uden det går ud over smagen.

Serveret med kartofler, grøn salat og skysauce/marinaden fra kødet.
Opskrift på honningmarineret mad

Få opskriften på honningmarineret flanksteak her.

Frikadellerne kan f.eks. serveres med kartofler og persillesovs, eller med rugbrød og rødkål, eller hvad du har lyst til.
Traditionelle frikadeller

Frikadeller på traditionel vis som mormor lavede dem. Nemme at lave og yderst velsmagende.

Du kan også lade flæskesværene sidder på stegen. Det ser flottere ud.
Flæskesteg

Med vores populære opskrift på flæskesteg kan du også lave en lækker flæskesteg, som den rigtigt skal smage med sprøde svær og lækker brun sovs til.