Nem svensk pølseret i ovn

En super nem svensk pølseret af den rigtig gode slags med cremet paprikasovs. I denne opskrift tilberedes det hele i ovnen, så du kan lave andre ting imens. Vil du hellere lave det på panden? Så se denne opskrift.

  • Fantastisk nem alt-i-en svensk pølseret tilberedt i ovnen.

Til 2 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skær pølserne i skiver, og hak løget. Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med olien, og vend det godt rundt. Læg smørret ovenpå i små klatter, og sæt fadet i ovnen i 15 minutter.

Skræl imens kartoflerne, og skær dem i små mundrette bidder. Rør fløde og mælk sammen med salt, paprika, tomatpuré, sukker og evt. karry.

Tag fadet ud af ovnen, og tilsæt kartoflerne. Rør rundt i det, og hæld mælkeblandingen over, så det hele næsten er dækket. Sæt fadet tilbage i ovnen, og giv det 50-55 minutter, til kartoflerne er møre.

Smag sovsen til med salt og peber, og servér retten med fintklippet eller -hakket purløg.

Gratis madplan med nemme opskrifter
Klik her og få vores vildt lækre madplan med bl.a. denne nemme opskrift på svensk pølseret i ovn - du kan hente både opskrifter og indkøbsliste i en samlet PDF.

Indsendt af
d.
24.01.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.