Nem svensk pølseret i ovn

En super nem svensk pølseret af den rigtig gode slags med cremet paprikasovs. I denne opskrift tilberedes det hele i ovnen, så du kan lave andre ting imens. Vil du hellere lave det på panden? Så se denne opskrift.

starstarstarstarstar_half
4,7  –  17 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skær pølserne i skiver, og hak løget. Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med olien, og vend det godt rundt. Læg smørret ovenpå i små klatter, og sæt fadet i ovnen i 15 minutter.

Skræl imens kartoflerne, og skær dem i små mundrette bidder. Rør fløde og mælk sammen med salt, paprika, tomatpuré, sukker og evt. karry.

Tag fadet ud af ovnen, og tilsæt kartoflerne. Rør rundt i det, og hæld mælkeblandingen over, så det hele næsten er dækket. Sæt fadet tilbage i ovnen, og giv det 50-55 minutter, til kartoflerne er møre.

Smag sovsen til med salt og peber, og servér retten med fintklippet eller -hakket purløg.

Se også:
Denne lækre opskrift på boller i karry der laves i ovnen, så det er ekstra nemt.

Indsendt af
d.
24.01.18.
Kategori:

Har du kartofler tilovers?

Hvis du har kartofler i overskud efter at have lavet retten, er disse lækre retter en god måde at få brugt dem på:

Farsbrød i fad med flødekartoflerLækkert kartoffelfad med skinke og spinatKyllingefilet i fad med bacon, kartofler og spidskål

Madplan med svensk pølseret

Denne lækre opskrift på svensk pølseret er en del af en rigtig god madplan, hvor du får opskrifter og indkøbsliste til fem dejlige hverdagsretter.

Få madplanen her

Obs! Forskel på paprika

Der kan være forskel på styrken af paprika, så hvis du ved, at den paprika, du bruger, plejer at være stærk, skal du nok bruge mindre, end der er angivet i opskriften.

Næringsindhold for svensk pølseret

pr. personhele portionen
Kalorier1376 kcal2752 kcal
Kulhydrat86 g173 g
Protein44 g87 g
Fedt93 g186 g
Indsendt af
d.
24.01.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem