Gryderet

Gryderet som du kender det. Let krydret tomatsauce med møre oksekødsstrimler i harmonisk balance med robuste rodfrugter, som du i øvrigt kan kombinere efter smag: Brug alt fra sødekartofler til knoldselleri.

Ingredienser
  • 400 g oksekød i strimler
  • 1 løg
  • 300 g rodfrugter
  • 1 dl vand
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 ds flåede tomater
  • paprika
  • salt
  • peber
  • majsstivelse

Brun kødet i en stegegryde. Det rensede løg og de øvrige grøntsager skæres i tern og tilsættes. Kom derefter vand, tomatpure og flåede tomater i gryden og lad retten simre i 45 min til kødet er mørt.

Smag det hele til med salt og peber samt krydderier. Jævn til sidst med en smule maizenamel.

Indsendt af
d.
30.12.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.12.04.
Kategori: