Gryderetter

Gryderetter er både nemme at lave og smager godt. Prøv f.eks. vores opskrifter på oksegryde, kyllingegryde eller kinesisk gryderet.

Denne opskrift på Boeuf Bourguignon er bedre end Julia Child og Spise med Price tilsammen
Boeuf Bourguignon – lækker opskrift

Denne opskrift på den franske gryderet Boeuf Bourguignon er en intet mindre end fantastisk! Oksekød, gulerødder, perleløg, hvidløg og krydderurter i den skønneste rødvinssauce.

Den cremede og lækre paprikasovs passer så godt til det stegte oksekød og den sprøde bacon.
Gryderet med ris

Rigtig god gryderet med ris til. Retten er en fantastisk kombination af bacon, grøntsager og kød samt den lækreste paprikasovs, der giver masser af smag til retten.

Gryderetten serveres med ris og hakket persille
Gryderet med kylling og kikærter

Dejligt krydret gryderet med kylling og kikærter i en sødlig og krydret sauce med abrikos og kanel. Retten er rig på protein, og den er dejligt mættende uden at være tung.

Du kan evt. tilsætte lidt kulør til kalvegryden, så den får mere farve.
Kalvegryde

En helt fantastisk gryderet fyldt med god smag og lækkert kalvekød. Den er både mættende, sund og nem at lave. Servér som lunende hverdagsret.

Utrolig nem gryderet med nødder og kylling i cremet flødesauce.
Kylling med fløde, hvidvin og nødder

Saftig kylling i en skøn sauce med fløde, hvidvin og knasende nødder. Her er der tale om en hurtig gryderet, der har en lækker cremet konsistens og er fyldt med gode grøntsager.

Fantastisk paprikagryde med pølser, rød peber og champignoner.
Paprikagryde med pølser

Den bedste paprikagryde med pølser og grøntsager i en fantastisk paprikasovs med fløde. Altid et hit hos både børn og voksne.

Dejligt nem og lunende gryderet med kyllingestykker i tomat.
Nem kylling i tomat

Simpel og saftig hovedret med kylling i tomatsauce, serveret med ris. Den er mættende, fedtfattig og alle kan være med uanset madlavningstalent.

Klassisk dansk mørbradgryde, der smager af noget.
Mørbradgryde

God og gedigen mørbradgryde med både svinemørbrad, cocktailpølser og bacon i himmelsk paprikasovs.

Svensk pølseret med den rigtige, cremede konsistens.
Svensk pølseret

God og gedigen opskrift på svensk pølseret med kartofler, løg og pølser i vidunderlig paprikasovs. En ægte hverdagsklassiker, som altid er populær hos både store og små.

Flot og indbydende gryderet med masser af smag.
Chiligryde

Skøn chiligryde med inspiration fra det mexicanske køkken. Den er nem at lave, også til mange mennesker og så er den både sund, smuk og velsmagende.

Her er chili con carne'n serveret med en klat creme fraiche og frisk koriander.
Chili con carne med skært kød

En ekstra lækker chili con carne lavet med skært kød, som bliver smeltende mørt. En ret med masser af saft og kraft som også er god, hvis man skal lave mad til mange mennesker.

En lækker og varm ratatouille
Ratatouille

Denne populære ret fra Sydfrankrig, er fyldt med dejlige grøntsager og krydderier. En sund og nærende opskrift som alle kan tilberede.

Simrende jægergryde.
Jægergryde - Opskrift på jægergryde

God og gedigen jægergryde med både svinemørbrad, pølser og grøntsager i vidunderlig paprikasovs.

Cremet og god fiskegryde.
Fiskegryde

En fiskegryde som rigtigt giver varmen. Gryden indeholder flere ingredienser som giver en fantastisk smag og serverer man den sammen med ris eller kartofler, mætter retten endnu mere.

Autentisk opskrift på klassisk italiensk spaghetti bolognese
Italiensk Bolognese opskrift

Super lækker version af den klassiske italienske ragu alla Bolognese, eller som vi siger på dansk: kødsovs. Opskriften er meget tæt på originalen, og selvom den tager tid, er den faktisk nem at lave.