Chokolade - Muffins med chokolade

Bag lækre muffins med chokoladestykker og valnødder i. En helt særlig lækker muffinsvariant.

Til 18 stk
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 1 dl kakaomælk
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g chokolade (grofthakket)
  • 100 g valnødder (grofthakkede)

Smelt smøret i en gryde og lad det derefter køle lidt af. Pisk æg og sukker sammen i en skål, til det bliver lyst og luftigt.

Tilsæt kakaomælk. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggeblandingen. Tilsæt det smeltede smør. Vend chokoladen og valdnødder i dejen.

Hæld dejen i muffinsforme og bag dem midt i ovnen ved 175 grader og lad de nybagte muffins stå og køle af.

Indsendt af
d.
28.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.01.05.
Kategori: