Wok mad

Asiatisk wok mad med blandt andet kalkun, gulerødder og broccoli i en sauce af kokosmælk.

Til 2 personer
  • 225 g kalkunkød
  • 6 gulerødder
  • 4 spsk olivenolie (stegning)
  • 3 1/2 fed hvidløg (presset)
  • 1/2 hoved broccoli
  • 1 1/2 peberfrugt
  • 1 1/2 tsk ingefær (revet)
  • 1 porre
  • salt
  • peber
  • paprika
  • kokosmælk
  • spirer (mix)

Først skæres gulerødderne i små stænger. Broccolien plukkes i små buketter og peberfrugterne og porren skæres i tynde strimler. Spirermixet skyldes sammen de øvrige grønsager. Hæld olivenolien i wokken. Kom ingefæren og hvidløget i når olien er varm. Kom kødet i efter nogle minutter. Krydder med salt, peber og paprika når kødet er hvidt. Herefter kommes gulerødder og broccoli i. Efter 1-2 minutter, kommes peberfrugter, porre og spiremix i og hæld nu kokosmælken over. Lad retten stå og simre i 5-10 min, alt efter hvor bløde/hårde grønsager man ønsker. Kan smages til med lidt salt og peber.

Indsendt af
d.
14.04.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.04.05.
Kategori: