Pølsehorn med olie og vand

Lækre pølsehorn med vand og olie, som gør dejen ekstra smidig og nem at arbejde med.

xxxiixiixiixii
1,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 32 stk
  • 16 pølser
  • 3 dl vand (lunkent)
  • 2 spsk olie
  • 500 g mel
  • lidt salt
  • 1/2 pk gær

Udgør gæren i lunkent vand.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Lad den hæve i ca. 20 min.

Del dejen ud i 4 portioner, rul hver portion ud til en cirkel og del cirklen i 8 trekanter. Læg en 1/2 pølse på hver trekant og rul dejen om pølsen fra den brede ende.

Lægges på to plader med bagepapir og efterhæver ca. 15 min. Pensles med æg og bages i 12-15 min. ved 200 grader.

Indsendt af
d.
27.05.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.05.05.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem