Pølsehorn med olie og vand

Lækre pølsehorn med vand og olie, som gør dejen ekstra smidig og nem at arbejde med.

1,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Disse pølsehorn kan sagtens fryses, og så er de gode i madpakken.
Til 32 stk
  • 16 pølser
  • 3 dl vand (lunkent)
  • 2 spsk olie
  • 500 g mel
  • lidt salt
  • 1/2 pk gær
  • æg til pensling

Før vi går i gang med pølsehornene, så kast lige et blik på de små mumie pølsehorn til Halloween. De vækker ekstra begejstring hos børnene og laves med færdig butterdej, så de er super nemme.

Sådan laver du pølsehornene:

Udrør gæren i lunkent vand.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Lad den hæve i ca. 20 min.

Del dejen ud i 4 portioner, rul hver portion ud til en cirkel og del cirklen i 8 trekanter. Læg en 1/2 pølse på hver trekant og rul dejen om pølsen fra den brede ende.

Lægges på to plader med bagepapir og efterhæver ca. 15 min. Pensles med æg og bages i 12-15 min. ved 200 grader.

Indsendt af
d.
27.05.05.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem