Madroulade med skinke

Mage til nem og lækker mad skal man lede længe efter. Den her fænomenale madroulade med skinkesalat, spinat og gulerødder er klar på under 30 minutter, hvilket gør den perfekt til dage, hvor der er fart på.

Til 3 personer
  • 100 g hvedemel
  • 3/4 tsk salt
  • 4 æg
  • 1 dl mælk
  • 200 g skinkestrimler
  • 100 g majs
  • 75 g ærter
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 200 g creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 200 g gulerødder
  • 50 g babyspinat

Forvarm ovnen til 210 grader.

Bland hvedemel og salt sammen i en skål. Pisk æg og mælk i. Hæld dejen op i en bradepande (ca. 25x35 cm) beklædt med bagepapir. Bag den i 15 minutter, og lad den efterfølgende køle lidt af.

Forbered fyldet, imens rouladen bager. Kom skinke, majs og ærter op i en skål. Skyl forårsløg, og snit dem fint. Kom dem op i skålen, tilsæt creme fraiche, og rør det sammen til en skinkesalat. Smag til med salt og peber.

Skræl gulerødder, og riv dem på den grove side af rivejernet. Skyl babyspinaten, og tør den grundigt, så der ikke hænger overskydende vand ved spinaten, som kan gøre dejen sjasket.

Fordel først spinaten på den bagte bund og dernæst skinkesalaten. Lad et lille stykke være fri for fyld i den ene ende. Top med de revne gulerødder, og rul madrouladen sammen. Så er der serveret!

Indsendt af
d.
26.03.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.03.19.
Kategori: