Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Ingefærsyltede pærer

Med pærer, rørsukker, ingefær og vanilje kan du lave skønne syltede pærer.

Ingredienser

  • 8 pærer (faste)
  • 300 g rørsukker
  • ingefær
  • evt. 1 vaniljestang

Skræl pærerne og skær dem i halve. Fjern kernehuset.
Den friske ingefær (ca. hvad der svarer til massefylden af en halv pære) skæres i tynde skiver.

Dæk pærerne med ca. 1 liter vand i gryden og bring dette i kog sammen med ingefær, sukker og vaniljestang.

Skal småsimre ca. 1½ time.
Hæld på atamon-skyllede glas mens de er varme.
Sørg for at væsken dækker pærerne i glasset.

Annonce
Publiceret d.
21.09.05.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Frugt ›
Pærer
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
  • Fedtfattig opskrift Fedtfattig
Maia Saabye Christensen
Opskrift af Maia Saabye Christensen
Annonce

Flere lækre opskrifter

Smuldretærte med æbler
Salat til oksefilet
Pærekage med marcipan
Juice med pære og mandler
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023