Klassiske pølsehorn

Klassiske pølsehorn lige ud af landevejen, lavet med en blød, luftig dej, som er simpel at ælte sammen og ikke kræver nogle aparte ingredienser - måske har du dem liggende i forvejen. Lav gerne store portioner ad gangen og frys nogle ned.

4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Pommes frites, ketchup og sennep er klassisk tilbehør til pølsehorn.
Til 24 stk

Bland vand, gær og olie sammen. Tilsæt sukker, salt og mel.

Ælt dejen sammen og lad den hæve i ca. ½ time.

Ælt dejen igen og del den i 3 lige store portioner.
Rul hver portion ud, og del den i 8 stykker.

Læg ½ pølse på hvert stykke og rul sammen.

Lad pølsehornene hæve ½ time.

Pensl med æg og bag dem ca. 20-25 min. ved 200 grader.

Jeg anbefaler også:
Sunde pølsehorn med gulerod og squash

Indsendt af
d.
10.01.06.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem