Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Mørdej med marcipan

Denne opskrift på mørdej er meget simpel, og så er den tilsat marcipan. Det giver både ekstra smag og struktur til den klassiske dej, der kan bruges til konditorkager, tærter og tørkager.

Ingredienser

til 8 personer
  • 200 g smør
  • 1 knsp salt
  • 250 g mel
  • 100 g flormelis
  • 100 g marcipan
  • 1 æggeblomme
  • 1 spsk vand

Smuldr smørret med salt, mel og flormelis. Riv marcipanen på et rivejern, og bland det i.

Pisk æggeblomme og vand sammen, og brug det til at samle mørdejen.

Stil marcipanmørdejen koldt i minimum en halv time før brug.

Brug dejen til tærter og diverse tørkager. Den skal bages i ca. 20 minutter ved 190 grader, til den er flot gylden og gennembagt.

Annonce
Publiceret d.
02.05.06.
Kategori:
Madopskrifter ›
Tærter
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Annemette Broustbo
Opskrift af Annemette Broustbo
Annonce

Flere lækre opskrifter

Små chokoladetærter
Broccolitærte med bacon
Tomattærte
Tøm køleskabet tærte
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023