Mexicanske pandekager

Saftige kyllingestykker suppleres perfekt med friske tomater, hot salsa, bløde tortillapandekager og smeltet ost. Det har man for længst fundet ud af i det mexicanske køkken. Opdag - eller genopdag - selv den spicy fornøjelse.

Til 4 personer
  • 2 løg
  • 2 tomater i tern
  • 500 g kyllingefilet
  • 1 ps mexicansk krydderi
  • 8 tortillapandekager
  • 150 g cheddarost (revet)
  • 1 ds salsa (hot)
  • 1 ds majs

Løgene hakkes og steges på en pande med margarine, ved svag varme. Kyllingen skæres i stykker og steges sammen med løgene. Krydderiet og ½-1 deciliter vand tilsættes og der steges fortsat videre indtil vandet er fordampet.

Fyld pandekagerne med kylling, majs, tomat og en stribe salsa og rul dem op. Put dem i et ildfast fad og drys godt med ost henover. Varm i ovnen i cirka 20 minutter ved 225 grader (200 grader, hvis det er varmluftsovn).

Serveres med cremefraiche, ris og salat.

Indsendt af
d.
18.09.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.09.06.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem