Baconsuppe

Kraftfuld baconsuppe med masser af grøntsager og hjemmelavede brødcroutoner med timian.

Til 4 personer
  • 4 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 2 persillerødder
  • 2 porrer
  • 2 bagekartofler
  • 4 dl suppehorn
  • timian
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød chili eller harissa
  • 1 1/2 l grøntsagsbouillon
  • 150 g bacontern
  • 2 skiver brød
  • olie

Rodfrugter og porrer skrælles og skæres i mindre stykker. Steges 2 minutter i lidt olie med hvidløg og chili, inden grøntsagsbouillonen tilsættes. Lad det simre 20 minutter. Tilsæt pastahorn og evt. lidt mere vand og kog 8 minutter. Bacontern ristes sprøde og lægges i en skål. Franskbrød skæres i tern og ristes i olie, og drysses med masser af timian. Server suppen med masser af baconknas og brødcroutoner på toppen, evt. serveres lidt rørt cremefraiche eller græsk yoghurt til.

Indsendt af
d.
15.12.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.12.06.
Kategori: