Nemme pandekager

En god grundopskrift, som kan bruges til både mad- og dessertpandekager alt efter hvilket fyld, der kommes i. Når dejen er lavet, kan smagen i øvrigt varieres i det uendelige - tilsæt f.eks. vanilje, revet appelsinskal eller most banan.

starstarstarstarstar_half
4,4  –  21 stemmer  –  Stem her
Til 5 personer

Dej

  • 3 dl mel
  • 4 dl mælk
  • 2 æg
  • lidt salt
  • lidt sukker

Til stegning

  • smør eller andet fedtstof

Rør alle ingredienserne til dejen sammen. Varm en pande med lidt fedtstof. Hæld lidt dej på panden og steg. Vend undervejs.

Pandekagerne er klar, når de er gyldenbrune.

Kom evt. lidt mere fedtstof på panden undervejs, hvis det er nødvendigt.

Indsendt af
d.
07.01.07.
Kategori:

Fakta om opskriften

Oprindelse: Det danske køkken
Måltid: Dessert, snack

Hvor lang tid tager de at lave?

Det tager ca. for en portion til 5 personer. Hvis man bager en mindre portion, kan det gøres endnu hurtigere.

Antal kalorier m.m. i pandekagerne

pr. personhele portionen
Kalorier260 kcal1298 kcal
Kulhydrat29 g145 g
Protein9 g45 g
Fedt12 g58 g


Næringsberegningen omfatter kun selve pandekagerne - ikke tilbehør såsom sukker og syltetøj.

Indsendt af
d.
07.01.07.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem