Flutes - Opskrift på flutes

Flutes er et godt tilbehør til de fleste hovedretter og salater og smager ekstra godt når de serveres varme evt. med lidt hvidløgssmør eller pesto.

xxxxxixiixii
2,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 3 stk
  • 50 g gær
  • 5 dl vand
  • 750 g mel
  • 2 1/2 spsk olie
  • 1 1/2 spsk salt

Rør alle ingredienserne godt sammen, og ælt godt.
Dejen formes med det samme til lange pølser. Lad dem hæve i en ½ time.

Pensl med æg, og hæld frø på, hvis man ønsker.
Skær lidt i dejen inden den sættes ind i ovnen.
Bages ved 200 grader i 25 minutter.

Indsendt af
d.
21.02.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.02.07.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem