Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Brød - Opskrifter på brød

Bag selv med blærede brødopskrifter af enhver art. Det sunde og det mindre sunde, speltbrød og flutes, boller og rugbrød med surdej, det langtidshævede og det hurtige madbrød til travle stunder.

  • Rugbrød
  • Grydebrød
  • Osteboller & Ostebrød
  • Focaccia
Drys gerne brødet med havregryn og solsikkekerner inden bagning.
Brød med havregryn og solsikkekerner

Sprød skorpe og en luftig krumme - det her lækre brød med havregryn og solsikkekerner har bare det hele og er tilmed nemt at bage.

Smugkig på ingredienser
  • 25 g gær
  • 575 g vand
  • 200 g havregryn
  • 75 g solsikkekerner
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 10 g sukker
  • 475 g hvedemel
  • 15 g salt
  • 2 dl kogende vand til bagning
  • Evt. ekstra havregryn og solsikkekerner til drys
Et af de friskbagte havregrynsbrød.
Havregrynsbrød

Super nemme havregrynsbrød, som er hurtige at lave. De er dejligt luftige, og så smager de skønt af hjemmebag.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 3 dl vand (lunt)
  • 3 dl mælk
  • 50 g gær
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 250 g havregryn
  • ca. 750 g hvedemel
Lækker, luftig krumme og en sprød skorpe - brød bagt i stegeso har bare det hele
Brød i stegeso

Fantastisk brød bagt i stegeso, som giver en dejlig skorpe og en ufattelig luftig og lækker krumme. Mums, det er godt!

Smugkig på ingredienser
  • 4 1/2 dl vand (lunkent)
  • 25 g gær
  • 1/2 dl olivenolie
  • 3 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 550 g hvedemel
  • evt. 1 spsk olivenolie til at smøre stegesoen
Små prikker af kerner går igennem det grove brød
Brød på bagestål

Super godt brød med masser af saft og kraft fra frø, kerner, havregryn og groft mel. Brødet koldhæves og bages på bagstål, så det får en ekstra dejlig smag og krumme.

Smugkig på ingredienser
  • 8 g gær
  • 3 dl vand
  • 30 g yoghurt
  • 50 g kerner og frø (f.eks. solsikkefrø, hørfrø, sesamfrø eller græskarkerner)
  • 40 g havregryn
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • 350 g hvedemel
  • 10 g salt
  • vand til pensling
  • Ekstra kerner og/eller havregryn til drys
  • 2 dl vand (kogende, til bagning af brødet)
Nemt og luftigt durumbrød.
Durumbrød – nem opskrift

Super god opskrift på et virkelig lækkert durumbrød med en sej skorpe og en fantastisk krumme, og det består af blot fem ingredienser; vand, mel, salt, gær og et drys tålmodighed.

Smugkig på ingredienser
  • 12 g gær
  • 3 dl vand
  • 100 g durummel
  • 300 g hvedemel
  • 1 1/4 tsk salt
  • lidt ekstra mel til at forme durumbrødet
Langtidshævningen sørger for en helt fantastisk krumme uden besvær.
Focaccia i bradepande

Fantastisk focaccia brød i bradepande med den lækreste topping af olivenolie, rosmarin, salt og parmesan, der gør brødet helt uimodståeligt.

Smugkig på ingredienser
  • 7 g gær
  • 6 dl vand
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 dl durummel
  • 2 1/4 tsk salt
  • 7 dl hvedemel
  • 1 dl olivenolie (+ lidt ekstra til at smøre bradepanden med)
  • 3 kviste rosmarin
  • 1 1/2 tsk tørret oregano
  • 1 dl parmesanost (fintrevet)
  • lidt groft salt
  • peber
Det lækreste grydebrød, der ikke skal hæve i mere end 3 timer
Hurtigt grydebrød

Dette hurtige grydebrød er bare sagen, hvis du ikke har tålmodighed til en koldhævet dej. Brødet er virkelig nemt at lave, og det får den skønneste luftige krumme samt en fantastisk sprød skorpe.

Smugkig på ingredienser
  • 400 g mel
  • 1 tsk salt
  • 15 g gær
  • 3 dl vand
Annonce
Opskriften giver to lækre brød.
Rødbedebrød

Et godt brød indeholdende mørk øl, honning og rødbeder. Kan spises både som lækkert frokostbrød eller som madbrød til f.eks. suppe.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 2 rødbeder (små)
  • 1 mørk øl
  • 3 1/2 dl vand
  • 50 g gær
  • 1 spsk honning
  • hvedemel (efter behov)
  • 1/2 dl olie
  • lidt frisk timian
  • 1 spsk salt
  • havsalt
Den gyldne skorpe får mundvandet til at løbe.
Brød til suppe

Der er ikke noget bedre end at få et stykke friskt hjemmebagt brød til suppe. Her får du opskriften på et luftigt madbrød, hvor du selv kan vælge, om du vil have ost ovenpå.

Smugkig på ingredienser
  • 1 1/2 dl vand (koldt)
  • 1 1/2 dl mælk (koldt)
  • 25 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 1 1/2 tsk salt
  • 100 g fuldkornshvedemel (groft)
  • 300 g hvedemel
  • 2 spsk mælk
  • 100 g revet ost (f.eks. cheddar eller mozzarella)
  • 2 spsk tørret timian eller oregano eller rosmarin
  • groft salt (gerne havsalt)
Super godt brød med rugmel og havregryn samt solsikkekerner, der tilføjer lidt knas.
Godt brød med rugmel og havregryn

Super godt brød med rugmel og havregryn, der giver en let grov krumme og et herligt bid.

Smugkig på ingredienser
  • 1/4 pk gær
  • 7 dl vand (lunkent)
  • 1 æg (sammenpisket)
  • 2 1/2 tsk salt
  • 250 g rugmel
  • 600 g hvedemel
  • 100 g havregryn (fintvalsede)
  • 50 g hørfrø
  • 100 g solsikkekerner
  • lidt fedtstof
Gulerodsbrødet får en super sprød skorpe.
Gulerodsbrød med solsikkekerner

Super godt gulerodsbrød med solsikkekerner, som giver en herlig struktur. Brødet er nemt at lave, dejligt luftig, og så har det en fantastisk sprød skorpe.

Smugkig på ingredienser
  • 25 g smør
  • 3 1/2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 1 spsk honning
  • 100 g gulerødder (revet)
  • 1 dl solsikkekerner
  • 350 g hvedemel
  • 100 g ølandshvedemel (eller andet groft mel)
  • 1 1/2 tsk salt
  • mælk til pensling
Blødt luftigt brød, der gemmer på hvidløgssmør og smeltet ost.
Hjemmebagt hvidløgsflute

Fantastisk opskrift på hjemmebagt hvidløgsflute med smeltet ost og et flot flettet look, så det ikke bare forkæler smagsløgene men også øjnene.

Smugkig på ingredienser
  • 20 g gær
  • 3 dl vand
  • 2 1/2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sukker
  • 1 1/4 tsk salt
  • 450 g hvedemel + lidt ekstra til udrulning
  • 25 g smør (blødt)
  • 100 g flødeost (stuetemperatur)
  • 100 g smør (blødt)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 bdt persille
  • 125 g revet cheddarost
  • salt
  • peber
  • 1 æg til pensling
Dejligt luftigt franskbrød.
Lækkert og luftigt franskbrød

Der er intet så lækkert som et friskbagt franskbrød med en luftig krumme. Det er netop det, du får med denne opskrift. Det smager dejligt, mens det er lunt, men det er ligeså godt dagen efter.

Smugkig på ingredienser
  • 25 g gær
  • 3 1/2 dl vand (lunken)
  • 2 tsk sirup
  • 1 tsk salt (fint)
  • ca. 500 g hvedemel
  • 40 g smør (stuetemperatur)
  • vand (til pensling)
Brødet får en skøn krumme, selvom det er lavet uden mel
Keto brød

Super godt keto brød med en dejlig smag og en lækker brødagtig krumme. Og så er det endda fyldt med fibre, selvom det indeholder meget få kulhydrater.

Smugkig på ingredienser
  • 100 g smør (smeltet)
  • 75 g flødeost
  • 4 æg
  • 75 g mandelmel
  • 50 g Pofiber (Hvad er det?)
  • 20 g sesamfrø
  • 50 g solsikkekerner
  • 2 tsk bagepulver
  • 3/4 tsk salt
  • evt. 1 spsk Sukrin
  • evt. sesamfrø til drys
Vildt lækker focaccia med både rosmarin og timian
Langtidshævet focaccia

Fantastisk langtidshævet focaccia med friske krydderurter og havsalt, der både er saftigt, lækkert og overraskende nemt at lave.

Smugkig på ingredienser
  • 10 g gær
  • 2 tsk salt
  • 20 g sukker
  • 5 1/2 dl vand
  • 150 g fuldkornsmel
  • 450 g hvedemel
  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk havsalt
  • friske krydderurter
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023