Risotto - Opskrift på risotto

Vores populære opskrift på risotto giver dig den klassiske italienske smag som den er allerbedst.

Til 4 personer
  • 400 g oksekød (mørt og uden ben)
  • ca. 75 g bacontern
  • 1 løg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 spsk olie
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk timian
  • 2 tsk paprika
  • 1/4 l oksebouillon
  • 2 dl ris
  • 1 ds hakkede tomater

Skær oksekødet i mundrette stykker, hak løget og skær peberfrugten i strimler. Olien opvarmes i en gryde og kødet brunes heri. Bacon og løg tilsættes. Drys med krydderierne.
Oksebouillon, ris og hakkede tomater tilsættes.
Risottoen koger under låg i 20 minutter. Peberfrugten tilsættes efter 10 minutter.

Indsendt af
d.
24.03.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
24.03.07.
Kategori: