Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Fyldt brie

Hvis du elsker brie må du prøve denne opskrift. Du kan kombinere fyldet mellem valnøddekerner, druer, tranebær eller tørrede tomater. Super lækkert.

Ingredienser

til 12 personer
  • 1 kg brieost ( ½ portion til en 500 gram brie)
  • 1 smøreost naturel (eller pikant)
  • 4 1/2 spsk creme fraiche (9 eller 18%)

Som fyld kombinerer du din favorit mellem

  • 1 håndfuld valnødder (hakkede)
  • 1 håndfuld stenfrie vindruer (grønne og delte)
  • 100 g tranebær (evt. hakkede)
  • evt. 2 1/2 stilke bladselleri (meget fintskårne)
  • 50 g tørrede tomater (fintskårne)

pynt

  • valnødder (kerner)
  • tranebær
  • vindruer

Del brien midt igennem, i over og under. Bland creme fraiche, smøreost og din favorit fyld sammen og smør denne mellem lagene. Pynt osten fint og opbevar den i køleskab indtil brug.

Annonce
Publiceret d.
28.06.07.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Ost
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Nete Cleemann
Opskrift af Nete Cleemann
Annonce

Flere lækre opskrifter

Focaccia sandwich med skinke og ost
Baconsvøbte abrikoser med rygeost
Porretærte med hytteost
Tapas med gedeost - Opskrift med gedeost
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023