Den du ved nok kage
Herlig Den du ved nok kage med det lækreste fyld/glasur på toppen. Altid populær hos hele familien.
- 1/2 kg sukker
- 4 æg
- 4 dl mælk
- 450 g mel
- 4 tsk vaniljesukker
- 3 spsk kakaopulver
- 4 tsk bagepulver
- 300 g smør (smeltet)
Fyld
- 300 g smør
- 1 1/2 dl kaffe (drikkeklar)
- 4 spsk kakaopulver
- 4 tsk vaniljesukker
- 150 g kokosmel eller havregryn
- 550 g flormelis
Æg og sukker piskes sammen. Melet blandes med bagepulver, kakao og vanilje og røres i dejen (lidt ad gangen, skiftevis sammen med mælken). Smelt smøret, lad det køle af og hæld det i kagedejen.
Dejen hældes i en bradepande (ca. 30x40 cm), og bages ved 190 grader i 25-30 minutter afhængig af ovn og kagens tykkelse. Stik i kagen med en gaffel for at se om den er færdig.
Sådan laves fyldet til kagen:
Smøret smeltes og røres sammen med kaffe, kakao, vaniljesukker, flormelis og kokosmel/havregryn.
Først når kagen er helt afkølet smøres fyldet ud over kagen.
Se også:
Denne vildt lækre bananasplit-kage, der smager som en vaskeægte bananasplit.