Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Hindbærmousse uden husblas

En let mousse som kan bruges som fyld mellem to chokoladebunde.

Ingredienser

til 8 personer
  • 250 g friske hindbær (og 8 flotte bær til pynt)
  • 2 bægre pasteuriserede æggehvider
  • 160 g sukker
  • 2 1/2 dl piskefløde

Pisk æggehviderne næsten stive i en stor skål, tilsæt sukkeret, og pisk videre, til æggehviderne er helt stive, som fyldet i en flødebolle. Pisk fløden til skum, og vend den i de piskede æggehvider. Mos hindbærrene, og vend dem i moussen. Fordel moussen i glas, og stil dem koldt, til de skal serveres.

Pynt med hele hindbær. Moussen er meget luftig og kan også bruges som fyld mellem chokoladebunde.

Annonce
Publiceret d.
25.07.07.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Frugt ›
Bær ›
Hindbær
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Gitte Soltoft
Opskrift af Gitte Soltoft
Annonce

Flere lækre opskrifter

Hindbærcoulis
Hindbærtærte med marcipan
Chokoladekage med hindbærcreme
Hindbær med chokolade
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023