Nem hindbærtærte med smudredej
Virkelig god og virkelig nem hindbærtærte med sprød smuldredej på toppen.
- 1 vaniljestang
- 200 g sukker
- 100 g havregryn
- 100 g hvedemel
- 175 g smør
- 400 g hindbær (frosne eller friske)
- 1 spsk kartoffelmel
Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud. Mos dem sammen med lidt af sukkeret, så det bliver til vaniljesukker.
Smuldr havregryn, mel, smør, sukker og vaniljesukkeret sammen i en skål, til du har en god smuldredej.
Smør tærtefadet og kom hindbærrene i. Drys kartoffelmelet over bærrene, og fordel smuldredejen ovenpå.
Bag hindbærtærten ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til den er gylden.
Servér f.eks. med flødeskum eller creme fraiche.
Hvor mange personer er opskriften til?
1 hindbærtærte passer til ca. 6-8 personer.