Nem hindbærtærte med smudredej

Virkelig god og virkelig nem hindbærtærte med sprød smuldredej på toppen.

Til 1 tærteform
  • 1 vaniljestang
  • 200 g sukker
  • 100 g havregryn
  • 100 g hvedemel
  • 175 g smør
  • 400 g hindbær (frosne eller friske)
  • 1 spsk kartoffelmel

Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud. Mos dem sammen med lidt af sukkeret, så det bliver til vaniljesukker.

Smuldr havregryn, mel, smør, sukker og vaniljesukkeret sammen i en skål, til du har en god smuldredej.

Smør tærtefadet og kom hindbærrene i. Drys kartoffelmelet over bærrene, og fordel smuldredejen ovenpå.

Bag hindbærtærten ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til den er gylden.

Servér f.eks. med flødeskum eller creme fraiche.

Hvor mange personer er opskriften til?

1 hindbærtærte passer til ca. 6-8 personer.

Indsendt af
d.
20.09.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.09.17.
Kategori: