Kanelsnegle

Skal du have familiebesøg, på udflugt eller holde fødselsdag? Så er denne opskrift på vores populære kanelsnegle et sikkert hit.

Opskriften er nem at følge for alle!

xxxxxixiixii
2,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Ingredienser
  • 50 g smør eller margarine
  • 1 1/2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 1/4 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • ca. 5 dl mel (300g)

Fyld

  • 50 g smør eller margarine
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 spsk kanel

Smelt smør/margarine, tag gryden af varmen og lad det køle af. Tilsæt mælken. Rør gæren ud i mælken. Rør salt,sukker og mel i.

Ælt dejen godt igennem. Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud til den måler ca. 25x50 cm.

Rør fyldet sammen i en skål. Smør fyldet på dejen med en paletkniv. Rul dejen sammen på langs som en roulade.

Skær rouladen ud i skiver på ca. 1,5 cm. Læg dem på en plade med bagepapir. Tænd ovnen på 200º. Stil kanelsneglene til hævning i 20 minutter. Bag dem på midterste rille i 15 minutter.

Indsendt af
d.
14.04.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.04.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem