Speltbrød

Speltbrød er sundere end almindeligt hvedebrød, da spelt indeholder mere protein og har et større indhold af magnesium, jern mm. Af samme grund har speltbrød også vundet frem i popularitet de seneste år.

Dette indeholder i øvrigt både dejlige frø og kerner, som giver et godt bid og A38, som gør brødet mere lækkert og luftigt.

Til 1 stk
  • 5 dl speltmel
  • 1 dl sesamfrø eller solsikkefrø
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk havsalt
  • 1 1/2 dl A38
  • 1 1/2 dl vand (kogende)
  • evt. græskarkerner

Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Hæld dejen i en mellemstor brødform, pynt evt. med græskarfrø. Bag brødet i 30-45 minutter ved 160 grader.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori: