Indisk nytårsmad - svinekød med karry

Skal nytårsaften være lidt eksotisk, så prøv denne opskrift på indisk nytårsmad i form af svinekød i karry med løg, peberfrugt og champignon.

Til 4 personer
  • 1 løg
  • 1 grøn peberfrugt (lille)
  • 8 champignoner
  • 1 dl hvedemel
  • 2 tsk karry
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • ca. 300 g svinekød i tern
  • 1 ds flåede tomater
  • olie

Hak løg og peberfrugt fint. Varm lidt olie i en pande, og svits hakket løg og peberfrugt i et par minutter. Imens skæres champignonerne i skiver, og de svitses med i yderligere et par minutter.
Kom blandingen i et ovnfast fad.

Bland hvedemel, karry, salt og peber i en skål, og vend kødstykkerne heri, så de bliver dækket af melblandingen. Brun kødstykkerne i lidt olie på panden. Fordel dem efter over løgblandingen i det ovnfaste fad. Hæld flåede/hakkede tomater over, og bag i ovnen i 20-30 minutter ved 200 grader.

Hvis retten serveres til nytår, skal den naturligvis serveres med andre retter, og så rækker den til 4-6 personer. Hvis den derimod serveres som enkeltstående ret, så rækker det til 2 personer.

Indsendt af
d.
04.01.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.01.08.
Kategori: