Indisk kyllingeret

En herlig kyllingeret som den laves i Indien med dejlige krydderier og grøntsager til.

Til 4 personer
  • evt. cashewnødder
  • 2 spsk smør eller olie
  • 2 spsk karry
  • ca. 600 g kyllingefilet eller kyllingeinderlår
  • 2 løg
  • 1 peberfrugt
  • 2 pastinakker eller persillerod (eller halvt af hver)
  • 1/4 knoldselleri
  • 10 tørrede figner
  • 1 tsk kardemomme
  • 2 tsk kanel
  • 1 ds kokosmælk
  • hønsebouillon
  • 1 spsk garam masala
  • salt

Varm fedtstoffet i en gryde og "brænd" karryen af heri. Skær kyllingekødet i mundrette stykker og brun det på alle sider. Hak løg og skær peberfrugten i tern. Kom det i gryden og lad det svitse et par minutter. skræl rodfrugterne, skær dem i tern og kom dem i gryden.

Skær fignerne i strimler på langs, og put dem i gryden sammen med kardemomme og kanel.

Tilsæt kokosmælk og hæld bouillon i til det dækker kødet og grønstsagerne. Lad retten simre under låg i 1½ time. Tilsæt garam masala og evt. cashewnødder. Smag til med salt.

Server med ris eller naanbrød.

Indsendt af
d.
28.07.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.07.11.
Kategori: