Bodils fyldte horn (24 stk.)
Dejlige fyldte horn med champignon og kød, som er gode til en skovtur eller madpakke.
Ingredienser
- 2 dl skummetmælk
 - 25 g gær
 - 1⁄2 dl olie
 - 50 g knækkede hvedekerner
 - 350 g mel
 - 1 tsk salt
 
Fyld
- 250 g champignoner
 - 200 g skinke (eller oksekød, kalkun eller rejer)
 - 50 g revet ost (letvægter)
 - oregano
 
Dejen laves som almindelig gærdej og hæver 30 min.
Dejen rulles ud til 3 cirkler , som hver skæres i 8 trekanter.
Fyldet hakkes groft og lægges på hver trekant , som derefter trilles til horn.
Efterhæver med fyld i 15 min.
Bages ved 200 gr. i 30 min.
Perfekte til en skovtur eller lidt godt i madpakken.